Mild syklist ønsker å være intelligent stylet

datingsider
 

Pretensiøse normale gutter er slitne - er du fortsatt fra den gamle skolen? Hele livet var jeg en spontan brannmann som ikke ville oppleve lange ventetider. Min eksistens må endres, med den rette elskeren blir jeg mer aktiv! Hvilken sterk ungkar har tid og er på utkikk etter eventyr? På bilder har jeg sett ting jeg liker å føle igjen og igjen denne uken. Min forrige mann er borte nå, jeg vil ha berøring. Jeg har ikke hatt kjæreste på lenge, men nå kunne jeg bare fikle fort - uten å sette meg på huk på hverandre.

Stjernetegn Gemini
Interesser: på forretningsreiser, noe vanlig, sensualitet
Hobbyer: bueskyting, gitar, dekorering
Musikk: Disco, Howlin' Wolf, Carlos Santana
Mat: schnitzel, spaetzle, rips
Drikk: Sprudlende vann, hveteøl, Johnnie Walker

Klikk her!