Trofast journalist trenger sjenerøs galant

sexy Lady
 

Mange vakre idrettsutøvere er kjedelige - er du fortsatt fra den gamle skolen? Gjennom hele livet har jeg vært en sjarmerende blomsterhandler som ønsker å føle meg berørt. Livet mitt kan ikke fortsette slik, fra nå av skal jeg forandre noe! Hvilken attraktiv gutt er interessert i meg og trenger et privat møte? Jeg så på ideer i bøker som jeg også vil prøve denne uken. Min mangeårige gutt er nå hos elskerinnen sin, fort vil jeg ha ømhet. Jeg har vært singel en stund nå, så jeg vil gjerne kysse igjen – for meg, uten mye å nøle.

Stjernetegn fisk
Interesser: Møte ute, spise ute på forhånd, munn
Hobbyer: motorsykkel, airbrush, maling
Musikk: Country, REM, Tupac Shakur
Mat: gås, potetpannekaker, sjokolademuffins
Drikke: Schweppes, Pils, Caipirinha

Klikk her!