Sensitiv massør ønsker å kommunisere med en slank mann

Ingenting under
 

Flere og flere trente gutter forstår meg ikke – kan du gjøre det bedre? Jeg er en kvinnelig friidrettsutøver som ønsker å gjøre ut i timevis. Forholdet mitt passer meg ikke lenger, nå vil jeg prøve noe nytt! Hvilket initiativ elsker har fritid og ønsker nye opplevelser? Jeg har sett ting i magasiner som jeg endelig vil ha opplevd igjen. Min siste partner er langt unna, jeg liker umiddelbart en ny elsker. Jeg har vært uten kjæreste for alltid, så jeg vil gjerne kysse så fort som mulig - men da uten en fast forbindelse.

Stjernetegn: Væren
Interesser: Helgemøter, anonym, stående
Hobbyer: biljard, fotografering, sying
Musikk: Rock, Beastie Boys, Jay Z
Mat: biffrullader, couscous, Salzburg-dumplings
Drikk: stillestående vann, pinot noir, planters punch

Klikk her!