Single gullsmed krever stor hårklipp

blind date
 

Uerfarne idrettsutøvere som lukter godt er bare gambling – er du annerledes? Jeg beskriver meg selv som en småbonde som vil være høylytt. Forholdet mitt har vært monotont så langt, i neste fase av livet kommer livet inn i båsen! Hvilken sporty elskling er singel og liker et kjærlighetsforhold? Jeg fant ting på nettet som jeg fortsatt gjerne skulle hatt igjen og igjen i dag. Min avkledde lekekamerat har ingen stil, i dag ser jeg etter en ny venn. Jeg har vært uten en fyr i noen måneder nå, så jeg vil gjerne ta på hverandre så fort som mulig - så vær så snill å ikke vent for lenge.

Stjernetegn: Skorpionen
Interesser: Kun hverdager, diskresjon, på kjøkkenet
Hobbyer: ridning, astrologi, håndverk
Musikk: Rock, Creedence Clearwater Revival, Neil Young
Mat: svinekjøtt schnitzel, pommes frites, søte pannekaker
Drikke: Bionade, Müller-Thurgau, Freixenet

Klikk her!