Spesiell frisør liker godt kyssing vakker

koner
 

Dagens smarte babes har ingen manerer - er du fortsatt fra den gamle skolen? Jeg er en helt slank journalist som vil kysse pent. Ekteskapet mitt trenger endring, med den rette elskeren tar jeg initiativet! Hvilken duftende elsker har ledig tid og leter etter en privat date? Jeg fant steder på www som jeg vil teste igjen og igjen veldig snart. Min separerte gutt har nå fått en ny, så jeg ser etter en utveksling i øyehøyde. Jeg har vært uten en elsker i det som føles som en evighet, så jeg kan kysse høyt i dag – men da uten noe solid.

Vannmannen
Interesser: Møte ute, eventyr, på bordet
Hobbyer: snowboard, fiolin, sying
Musikk: Blues, The Shirelles, Michael Jackson
Mat: kjøtt, gulrøtter, sjokolade
Drikke: O-Juice, Müller-Thurgau, Manhattan

Klikk her!