Stroppepleier leter etter en tatovert skjeggetemann

kontakt med kvinner
 

Flere og flere mannlige lekekamerater er ikke ærlige mot meg – er du ikke? Jeg er en humoristisk magedanser som vil oppleve noe nytt. Hverdagen fortsetter ikke slik, nå kan moralen ta knekken på meg! Hvilken forståelse macho er interessert i meg og leter etter en privat date? Jeg så øvelser i bilder som jeg endelig ville ha hatt igjen og igjen. Min avkledde herre trenger en pause, jeg vil ha fysisk kontakt raskt. Jeg har vært alene lenge, forståelig nok vil jeg kysse som de andre så fort som mulig - men uten unødvendig sjenanse.

Stjernetegn: Væren
Interesser: blind date, polyamori, massasje
Hobbyer: terrengsykling, museum, strikking
Musikk: Folk, The Drifters, Ray Charles
Mat: Schnitzel, Couscous, Pufferjes
Drikk: vann, merlot, caipi

Klikk her!